AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas gençlik enerjisini teşkilatına ayırıyor. Haftalık programlar dahilinde sahaya inen başkan Makas Küçükkuyu ziyaretinden sonra Gökçeada da temaslar bulundu.
GENÇLER VE KADINLARIN GÜCÜ ARKASINDA
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Makas arkasına gençlik ve kadın kollarının da desteğini alarak saha çalışmalarını sürdürüyor. Gökçeada sokaklarına üç koladan dağılan ve ziyaretler gerçekleştiren başkan Makas ve yönetimi vatandaşların dertlerine kulak veriyor.
İLK DURAK ESNAF OLDU
Başkan Makasın ada ziyaretinde ilk durak adanın esnafı oldu. Tüm dünyada etkisini hissettiren ve iki yıldır ülkemizde görülen Covid-19 pandemisiyle mücadele kapsamında esnafın yanında olan Ak Parti hükümetinin genç İl Başkanı Makas esnafın sorunlarına değindi. Esnaflara bir araya gelen Makas esnafın sorunlarını tek tek not ederken ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada “Çanakkale’de 235 milyon liralık yardım yapıldı. Faz 1 faz 2 faz 3 bizbize yeteriz kısa işsizlik ödeneği kapsamlarında Çanakkale halkına 253 milyon liralık destek yapılmıştır. Pandemi sürecinde her zaman sahada olup esnaf vatandaşlarımızın sorunlarına kulak vermeyi kendimize görevimiz geriği ilke edindik. Milletimizin sorunlarına yönelerek millete indik.”ifadelerine yer verdi.